Sunday, May 18, 2008

Azi ma enerveaza

Azi ma enerveaza oamenii care intarzie. Evident sunt tone de feluri de oameni care intarzie, insa azi ma voi referi numai la 2 categorii de persoane intarziate.
Prima categorie: cei care intarzie si nu anunta. Evident pentru unii aceasta este una din cele mai frustrante categorii de persoane, pentru ca intr-un final tot tu ajungi sa te enervezi si sa-i suni, sa faci smoke signals sau sa-i trimiti o telegrama.  Si atunci iti va raspunde cu inocenta si iti spune ca: off o sa intarzie inca 5 minute si intr-un final dupa exasperare si enervare ajunge si isi cere scuze.

A doua categorie o reprezinta oamenii care anunta ca vor intarzia "5 minute" dupa ce tu i-ai asteptat deja minim 15. Evident te uiti la ceas vezi cand ai primit apelul si estimezi timpul sosirii. Oricum minutele trec greu tu te uiti la ceas si iti spui inca X minute si ajunge. Marea frustrare inca nu inceput, se declanseaza atunci cand vezi ca cele 5 minute s-au sfarsit si el/ea nu ajunge. Imi mai da inca 5 minute, tot nu ajunge... deja te dai cu capul de pereti incepi sa te plimbi stanga dreapta, te gandesti daca sa-l suni sau nu... te hotarasti sa nu pentru ca deh tocmai ai vb cu el si o sa-l stresezi. Si stai si astepti si astepti si astepti... Si dupa vreo 20 de minute ajunge. ce mama dracu sa mai zici.

Eh poate frustrarile si enervarile mele sunt un pic exagerate pentru ca tind sa ajung cu vreo 20 de minute mai devreme de ora intalnirii.

1 comment:

Anonymous said...

Monica e simplu. Daca intarzie si nu da un semn in primele 15 min. Pleaca.
Daca totusi da semn si timpul sosirii e rezonabil, ramai pana atunci, iar daca nu a aparut nici atunci e clar care e urmatoarea miscare.