Saturday, May 24, 2008

Nu inteleg... fashion

Azi nu ma enerveaza nimic, sunt doar un pic contrariata de fashion-ul actual. Inteleg si accept cu seninatate ideea ca exista fashion-victims care se vor imbraca mereu dupa reguli pe care eu una n-o sa le inteleg vreodata.  Dar ma rog deviez... ceea ce vad tot mai des in ultima vreme prin Bucuresti desi afara sunt peste 20 de grade si toata lumea moare de cald sunt mici creaturi de sex feminin (un cazuri rare chiar si masculin)  cu fulare si esarfe. Chiar nu pot sa inteleg de ce naiba orice om sanatos oricat de fashion obsessed sau de asortat ar fi cu acea esarfa/fular l-ar purta pe caldurile astea serios acum, nu ti-e deja destul de cald? daca era o persoana sau doua puteam sa zic hai domne ca bine, dar chestia a ajuns la proportii ingrijoratoare. Pana in vara o sa se poarte si manusi ?   Sunt doar foarte curioasa cum functioneaza chestia asta pe cuvant adica ti-ai luat fular acu la reduceri si nu mai poti astepta pana la toamna/iarna ?

Pe acelasi principiu nu inteleg cum anume poate cineva sa se imbrace cu cate 3 bluze una peste alta fie ele tricouri maieuri pe vremea asta? Intrebarile raman aceleasi: Nenea/Tanti nu ti-e cald sau iar ti-ai luat 10.000 de haine si nu te poti hotari pe care sa o porti azi.

4 comments:

Anonymous said...

Daca fularul ala/esarfa ar sta toata noaptea la congelator, nu cred ca ar fi o idee chiar asa de rea sa il poarte, cu conditia sa il dea jos dupa ce se incalzeste....sa le dam 10-15 min la dispozitie.

Anonymous said...

ce plictisitoare esti... mai zi si altceva

Flo said...

Nu uita ca si tu apartii (sau macar apartineai) unui stil vestimentar: haine negre, imprimeuri dark... ceva gen emo :)

Murmur said...

@flo:
mah de acord, insa eu n-aveam fular, nici macar esarfa, VARA. In rest da si eu am tricouri si pantaloni negri(largi sau stramti) si chestii emo,ne-emo etc.