Sunday, December 16, 2007

Nu inteleg...

Eu nu prea inteleg cum specimenele de sex feminin pot merge pe tocuri de 10 cm. Pentru mine si adidashi reprezinta o provocare uneori. Ce am vazut zilele astea m-a cam socat/nedumerit/ce vreti voi: se facea ca era una bucata gagica cu tocuri de 10, cui, a mers fara sa se impiedice sa alunece sau sa se dezechilibreze 2 statii de autobuz pe un asfalt plin cu gheata. Eu fiind in spatele ei incaltata cu adidasi mai-mai sa cad de vreo doua ori. Ea? Nimic! Poate imi explica si mie cineva cum se face chestia asta? Au unele femei un simt al echilibrului extraordinar de dezvolat din nastere sau e un fel de nor al echilibrului care se pogoara la o anumita varsta? How do they do it ?!

Femeile si pantofii cu toc vor ramane un mister pentru mine...

3 comments:

Anonymous said...

Au crampoane pe talpa, cum au alpinistii, ce le asigura o aderenta extraordinara.

:)

Anonymous said...

totusi, ce vrei sa spui cu asta? sau crezi ca spui ceva interesant macar? in afara de faptul ca judeci tot ce nu intelegi...cati ani ai anyway?

Murmur said...

judec pentru ca pot. din fericire sau din pacate cam toata omenirea are aceasta extraordinara capacitate. Daca este sau nu este interesant ce spun este alta problema. Daca nu ti place sau te plictiseste nu citi. Totusi ai ajuns pe undeva pe la pagina 2 din blogul meu. Nu ti prelungi suferinta.

ca raspuns la ultima intrebare:18.