Friday, October 12, 2007

Azi ma enerveaza

Azi ma enerveaza 2 categorii de persoane: oamenii care nu ma saluta desi ma cunosc si eu ii salut si cei care ma saluta prin clipit zambit etc.
Prima categorie nu ma deranjeaza chiar atat de mult pentru ca dupa ce vezi ca omu' nu te saluta renunti si tu la a-l saluta, end of story.
A doua categorie in schimb ma scoate din sarite. Ii vad asta fac cine stie ce semn discret (am enumerat o parte mai sus) , iar tu ramai asa un pic socat pentru ca nu stii daca omu' ala te saluta sau are spasme. Serios si cat de aiurea sa te simti cand zi de zi tu te chinui sa zici "Buna" si ala clipeste la tine. Ajungi sa crezi ca vorbesti singura serios. E naspa!

Concluzie: Daca va deranjati sa salutati prin dumnezeu stie ce gesturi puteti sa va deranjati sa si vocalizati salutul!

5 comments:

ymo said...

Si eu mai clipesc cateodata, sau fac cu mana, doar pentru ca sunt in graba, sau pentru ca sunt prinsa in masa de oameni, sau mai spun un 'salut' care nu prea se aude. And I regret it the next minute, nu siu exact de ce. Please forgive me, if I ever look you in the eye and not say 'hi' se prea poate sa nu te fi vazut.
Dar de ce te supara chestia asta asa de tare?

ymo said...

Atunci sunt prosti. punct. Mi se intampla foarte des. Mai ales de la persoanele care were supposed to be friends. 8-| frustrant. I know.
>:D<

maimutica cu cercei said...

hehe si mia mi s-a intamplat de multe ori , si te simti ca un kkt , si cand nu saluti se uita urat la tine cat de needucat esti
habar n-am cum e mai bine dar mereu salut din reflex ..asta este mai sunt si tarani pe lumea asta

iulian zaharia said...

probabil cei din a doua categorie sunt constienti ca in prima faza fac parte din prima categorie si vor sa faca ceva in privinta asta. iar cei din prima categorie sunt constienti ca e mai naspa sa fii in a doua categorie decat in prima. si o lasa balta de tot. :)

Anonymous said...

mai interesant este cand, cand nu-ti raspunde la salut.