Monday, March 30, 2009

Azi ma enerveaza

Ei bine azi ma enerveaza... guvernul. Nu ca a fost vre-un moment in care am fost multumita de el insa comportamentul actual ma scoate din sarite.
Cand votezi pe cineva te gandesti ca o faci pentru ca el va stii ce e bine pentru "popor" si va lua niste masuri in baza asta.

Ce a facut acest guvern in majoritate?
Au murit doua persoane in spitale? Hai sa facem ceva cu spitalele!
S-a intamplat nustiu ce nu stiuunde? Hai sa dam o lege care sa faca in asa fel incat sa nu se mai intample niciodata!

Mai toate masurile lor au aparut in urma unor situatii foarte grave care si au primit atentie media. Ceea ce este si mai rau pe langa acest aspect este faptul ca in loc sa sa faca macar si atat bine, ei pe langa faptul ca dau cu batul in balta grav prima oara (si o fac in asa fel incat sa se prinda toata lumea), revin asupra deciziilor sii le anuleaza sau le modifica. Nu spun ca e un lucru rau ca macar isi corecteaza greselile insa poate intr-un viitor plin de ponei roz si curcubee n-o sa mai faca greseli.

Alt aspect care mi se pare absolut stupid este ca aceste solutii la deficientee legii le stie orice om de pe strada. Exemplu: La televiziunea x politicianul y venea sa ne explice noua cum sa sta cu legea aia care spune ca n-ai voie sa ti cumulezi salariu si pensia. Dupa ce moderatorul ii explica ca unii oameni de care chiar avem nevoie isi cumuleaza aceste doua venituri doar ca sa poata trai si donmu' politician recucoaste acest lucru si admite public ca nu in acele categorii este nevoie de aceasta masura trebuie sa apara un gigel la telefon sa sugereze un cuantum pana la care cele doua sa pot fi cumulata ca sa se prinda si nenea Y ca se poate si asa.
Peste cateva luni bune apare si modificarea. Ce s-ar face acesti nenea daca n-ar fi din cand un cand un cetatean de rand sa le bage mintile in cap?

Not what I usually rant about dar hey...

No comments: