Wednesday, July 4, 2007

Azi ma enerveaza

Azi ma enerveaza oamenii care nu imi cunosc orele de somn si ma deranjeaza cu telefoane sau vizite exact cand eu dorm mai bine.  Cand simte omu plapuma mai pufoasa si visul mai dulce se aude un tarait enervant. Prima repriza o ignori si speri sa dispara, dar nu dispare. Si suna si suna si suna. Pana te ridici din pat sa raspunzi fie la usa fie la telefon ala deja are nervii de pe lume. Raspunzi si semnele ca tocmai te-a trezit din somn sunt evidente si totusi urmeaza intrebarea "Dormeai?". Tu politicos raspunzi ca da, dar nu e nimic ca oricum vroiai sa te trezesti (PE DRACU!) . Ce urmeaza nu este neaparat important.

Ceea ce este curios este faptul ca mereu te deranjeaza aceasi oameni la aceasi ore. Astia sunt masochisti, le place sa stie ca ii urasti intr-o mica particica a creierasului tau inca adormit.
Eu nu sunt genul care sa nu raspunda la telefon pentru ca :
1. Urasc cand nu mi raspunde lumea la telefon (desi eu nu-i sunt cand dorm).
2. Daca nu le raspund va trebui sa-i sun eu si sa dau bani ca sa aud ceea ce vroiau ei sa ma roage.

3 comments:

Anonymous said...

Dar trebuie sa recunosti ca maisunt si persoane care dorm pana la unu, si la unu mie una nici nu-mi trece prin cap ca respectiva persoana doarme.
Mie mi se mai intampla sa raspund in timp ce sunt foarte adormita si sa aberez la telefon, uneori chiar sa recurg la injuraturi, si cand ma trezesc nici macar nu-mi amintesc.
Vise placute! :)

El said...

te inteleg perfect :)) pune mobilul pe silent, inchide-ti usa ca sa nu auzi soneria prea tare si daca ai telefon fix scoate-l din priza sau arunca bateriile

Anonymous said...

uni se apuca de calugarie, in munti!