Friday, June 8, 2007

Azi iar ma enerveaza

Azi ma enerveaza oamenii care se iau de cainele meu. M-am saturat sa aud oameni trecand pe langa mine cand imi plimb "creatura" pe strada si sa mormaie ca ar trebui sa aiba botnita in timp ce eventual trec pe celalat trotuar. Puteti sa mergeti cu totii la dracu si voi si botnita fictiva. Mai bine va puneti voi una ca ar fi mult mai utila. Atat timp cat nu sunt obligata prin lege sa-i pun cainelui o botnita nu o voi face. Clar?
M-am saturat sa ma cert cu babute despre locatia in care cainele meu urineaza, e caine face pipi unde vrea.

4 comments:

Bee said...

Yeah! That's the spirit!
:)

Anonymous said...

Ce ma bucur cand mai gasesc astfel de pareri. Cumva bull terrier este catelul tau?

Murmur said...

exact :)

Anonymous said...

am ajuns aici sarind prin vreo 5 6 bloguri la rand. primele articole citite promiteau. ajung insa aici si vad ca o dai cu muci in fasole grav.

in primul rand legea te obliga sa pui botnita cainelui daca face parte dintr-o anumita categorie. si daca "creatura" ta este bull terrier, ai obligatia nu atat legala cat morala sa ii pui botnita. asta ca sa nu fiu rau si sa zic ca ar trebui sa il sedezi inainte de plimbare sau chiar al dracului si sa zic sa il impusti.

cat despre locul unde isi face nevoile, iar exista legi care iti explica clar unde are voie si unde nu. indiferent ca e animal.