Sunday, July 20, 2008

Free Rice

Help end world hunger

"The rice you donate makes a huge difference to the person who receives it. According to the United Nations, about 25,000 people die each day from hunger or hunger-related causes, most of them children. To a mother or father watching a loved child die in their arms from hunger, the rice you donate is more precious than anything in the world."


Un mic joc de vocabular in limba engleza. Cu cat raspunzi la mai multe intrebari bine donezi o cantitate reala de mancare pentru oameni din Africa. Fa un bine. Joaca 5 minute !
Adevarul este ca desi nu rezolva problema macar o amelioreaza.

Sunday, July 6, 2008

Arome si iaurturi

Nu stiu daca ati observat inca in 90% din reclamele la iaurturi(eventual si alte produse comestibile) apar sintagme de genul "combinatii neasteptate de fructe (and/or alte chestii)" sau "senzatii noi" sau "orice altceva care face iaurtul(sau ce o fi) sa para nou si original" . Nu asta ar fi marea problema.  Insa tu ramai asa in aer asteptand aceste combinatii neastepte si te izbesc in fata cuvintele "mar si scortisoara" sau "capsuni", extrem de original ce pot sa spun. cine s-o mai fi gandit sa amestece marul cu scortisoara sau sa faca iaurt cu capsuni.  Asa ca nenea de la biroul creativ think of something smarter on your next comercial !